14 lutego, Walentynki… czekoladowa moc uwodzenia, a w roli głównej jeden z najpopularniejszych afrodyzjaków- gorzka czekolada… Z tej okazji specjalnie dla Was przygotowałam czekoladowe klasyki, jak i alternatywne czekoladowe smaki… Odrobina pieprznej pikanterii z domieszką delikatnego rozmarynu… znaczy romantyzmu J

Dzielcie się i kosztujcie siebie nawzajem, w pełnej miłości atmosferze z dodatkiem  czekoladowych smakowitości…

Praliny:

CZEKOLADOWE SERCE pralina deserowa wypełniona ganaszem z czekolady deserowej z dodatkiem brandy

WANILIOWE SERCE pralina z białej czekolady wypełniona malinowym nadzieniem z pikantną nutą czerwonego pieprzu

CZARNO & BIAŁE SERCE pralina z nadzieniem kawy z cynamonem

ZŁOTE SERCE pralina deserowa z marcepanem

Czekolady:

czekolada deserowa 70% kakao z imbirem i czerwonym pieprzem

czekolada biała z imbirem i czerwonym pieprzem

czekolada biała z karmelem i różową solą himalajską

czekolada deserowa 70% kakao z figą i migdałem

Trufle:

trufla czekoladowa z nutą rozmarynu ( obtoczona cukrową posypką)

trufla czekoladowa z imbirem (obtoczona kakao)

 

„Czekoladki, które wyglądają, pachną, smakują... Wyszły spod pełnych radości i miłości dłoni.... i niosą tylko dobre wrażenia…”

Restauracjia „Bez Ceregieli”